Enflasyon Muhasebesi özelliğini kullanmak için ne yapılması gerekir?

Mevcut çözümünüz aşağıdakilerden biriyse ve LEM’iniz güncel ise esnek ödeme planı kapsamında LEM bitiş tarihinize göre Logo GO Wings çözümüne geçiş yapabilir ya da geçiş yapmadan 2.89 sürümünü kurarak güncel Enflasyon Muhasebesi özelliğinden faydalanabilirsiniz.

Mevcut çözümünüz aşağıdakilerden biriyse ve LEM’iniz güncel değilse LEM’inizi güncelleyebilir ya da seçeceğiniz plana göre sahip olduğunuz ana paket, kullanıcı, modül ve e-çözümlerin yenileme ücretlerini ve ilk yıl abonelik ücretinin %10'u olan aktivasyon ücretini ödeyerek esnek ödeme planı kapsamında Logo GO Wings çözümüne geçebilirsiniz. Böylece 2.89 sürümünü kurarak güncel Enflasyon Muhasebesi özelliğinden faydalanabilirsiniz.

 Logo GO 3 • Logo GO Wings tek seferlik

Mevcut çözümünüz aşağıdaki sonlandırılmış çözümlerden biriyse seçecekleri plana göre yenileme ücretini ve ilk yıl abonelik ücretinin %10'u olan aktivasyon ücretini ödeyerek esnek ödeme planı kapsamında Logo GO Wings çözümüne geçebilirsiniz. Böylece 2.89 sürümünü kurarak güncel Enflasyon Muhasebesi özelliğinden faydalanabilirsiniz.

Logo ATR

Logo ATR WIN

Logo LKS

Logo Start

Logo GO

Logo GO PLUS